Onze praktijk In Balans Nijmegen

Ik ben Rob van den Berg en ben sinds 2001 als gediplomeerd gewichtsconsulent en gediplomeerd orthomoleculair gewichtsconsulent gespecialiseerd in de Simeonskuur, ook wel de HCG kuur genoemd. De HCG kuur heeft vandaag de dag nog altijd dezelfde principes die in 1954 beschreven zijn door Dr. Simeons in het medisch vakblad "The Lancet" en in zijn boek "Pounds & Inches: A new approach to obesity".

Waaruit bestaat de kuur?
Cliënten krijgen 24 opeenvolgende dagen een nagenoeg gevoelloze injectie. Deze injectie bevat 150 eenheden van het menselijk hormoon HCG (GÉÉN Bio-HCG).
Dit wordt gecombineerd met een bijbehorend, op de kuur afgestemd, dieet.

Waarom geen Bio-HCG?
Het hormoon HCG heeft niets te maken met het nep product dat onder de fantasienaam Bio-HCG wordt verkocht door bedrijven die niet bevoegd zijn het echte HCG hormoon aan te bieden. Het voorvoegsel "Bio" is bedacht om daarmee de term biologisch te suggereren waardoor het publiek op het verkeerde been wordt gezet.

Zou het Bio-HCG (dat via de mond wordt ingenomen) een goede optie geweest zijn voor mensen die liever niet injecteren dan had u die kuur ook bij mij kunnen krijgen. Ik weiger echter om toverwater te verkopen.

Helaas zijn er bedrijven die er geen enkel probleem mee hebben u voor 24 dagen ampullen water dat een trilling (frequentie) heeft ondergaan of goedkoper bij reformzaken verkrijgbare supplementen als Bio-HCG te verkopen.

Ik spreek tijdens de intakes regelmatig mensen die eerder tevergeefs een Bio-HCG kuur gedaan hebben en misleid zijn doordat er op de websites beschreven staat wat HCG is en wat het doet terwijl, als u goed leest, de aangeboden ampullen en pillen totaal geen HCG hormoon bevatten.

Katie en haar HCG dieet

Wat kunt u verwachten?

  • Geen honger.
  • Op de juiste plaatsen afvallen.
  • Fit blijven. Een ideale methode voor mensen met overgewicht en / of een verkeerde vetverdeling.
contact
Praktijruimte HCGkuur

Praktijkruimte In Balans. In Balans is sinds enkele jaren de enig overgebleven aanbieder in Nederland die gebruik maakt van het echte HCG hormoon.