HCG-kuur

Verbluffend afslankresultaat

Elke dag een injectie met een kleine hoeveelheid HCG gedurende 24 dagen, in combinatie met een afgestemd dieet, geeft een verbluffend afslankresultaat van gemiddeld 8 tot 10% bij vrouwen en 10 tot 12% bij mannen. Juist op die plekken waar het er af moet! De 150 eenheden HCG die voor de kuur gebruikt worden geven geen bijwerkingen zoals die zich in enkele gevallen zouden kunnen voordoen bij vruchtbaarheidsbehandelingen waarbij véél hogere doseringen HCG gebruikt worden en door overstimulering van de eierstokken (OHSS) bijwerkingen zijn beschreven. De dosering van slechts 150 eenheden is dan ook volkomen veilig.

Structureel vet

Het menselijk hormoon HCG voorkomt, in combinatie met het dieet, dat het structurele vet (het vet dat in de spieren zit, b.v. de wangspieren) niet verdwijnt zodat het overtollige vet er sneller afgaat. Hierdoor voorkomt u het nare "ingevallen toetje".

Hongergevoel

Tijdens de kuur verdwijnt het hongergevoel compleet en voelt u zich prima

Woont u te ver weg?

Nu hoor ik u zeggen: "Moet ik nu iedere dag naar de praktijk komen om een injectie te halen?". Dat kan, wij hebben 7 dagen per week inlooptijden waar u, op afspraak, gebruik van kunt maken.
Komt het u niet uit of woont u te ver, dan leren wij u zelf injecties te geven. U kunt daarvoor naast de schriftelijke instructie ook een instructievideo A of instructievideo B bekijken. U krijgt daarvoor te zijner tijd het wachtwoord.

In principe bepaalt u zelf hoe vaak u controle of begeleiding wenst. Het is dus mogelijk om, als u bijv. ver weg woont, eenmalig langs te komen. Aangezien eenmaal aangebroken ampullen HCG beperkt houdbaar zijn krijgt u in dat geval een aantal ampullen HCG plus injectievloeistof mee zodat u deze, tijdens de kuur, zelf kunt mengen en de werkzaamheid van het HCG behouden blijft. Uiteraard krijgt u ook de benodigde spuiten en injectienaaldjes mee. U mag ons gedurende de kuur altijd telefonisch consulteren en/of op de inlooptijden langs komen. Mocht u een lange reistijd hebben dan krijgt u van mij een koelelement mee zodat u het HCG op de juiste temperatuur mee naar huis kunt nemen.

We sturen NIET op

Waarom sturen we geen HCG op: Om de kwaliteit van HCG te waarborgen moet het bewaard worden binnen de grenzen van de vastgestelde bewaartemperatuur (tussen + 2°C en + 8°C) en kan/mag om die reden niet per post verstuurd worden. U krijgt een koelelement van mij mee om het HCG, onderweg naar uw koelkast, koel te vervoeren.

Inlooptijden

Op onderstaande tijden mag u, op afspraak, langs komen voor controle-consulten tijdens de kuur.

Maandag t/m vrijdag:
17.30-18.00 uur en 19.15 - 19.45 uur.

Zaterdag, zon- en feestdagen:
13.00 - 13.30 uur.

Maak een vrijblijvende afspraak. contact